14.2.2024 | Artikkelit

Ajatuksia ystävyydestä ja kumppanuudesta

Ystävänpäivä sai meidät Sofitalla pohtimaan ystävyyttä ja kumppanuutta vähän laajemmin


Työssämme sosiaalityöntekijöiden ja psykologien rekrytoijana yksi kantava ajatus toimintamme takana on hyvinvointialueiden kumppanina toimiminen. Olemme kohta jo kuuden vuoden ajan pyrkineet kulkemaan hyvinvointialueiden rinnalla tarjoten omaa osaamistamme ja tinkimätöntä työskentelyä niin hyvinvointialueiden rekrytoinnista vastaavien, työyhteisöjen kuin ennen kaikkea asiakkaiden tueksi. Ulkoistamalla akuuteissa tarpeissa rekrytointiprosessin meille, hyvinvointialueiden on mahdollista keskittyä muihin ydintehtäviinsä. Kun tyhjiin virkoihin ja toimiin löytyy tekijöitä, asiakkaat saavat heille kuuluvat lakisääteiset tai muuten välttämättömät palvelut. Samalla työyhteisöissä työkuorma helpottuu, kun on yksi käsipari lisää työtä tekemässä.

 
Kumppanina haluamme olla ripeitä, rohkeita ja luottamuksen arvoisia. Rekrytointitiimimme koostuu sote-alan asiantuntijoista: tunnemme toimintaympäristön ja työntekijöiden kohtaamat haasteet ja mahdollisuudet. Yhteistyössä hyvinvointialueiden kanssa kehitämme ratkaisuja, joilla turvataan joustavasti laadukkaat ja oikea-aikaiset palvelut - pitäen kuitenkin samalla huolta ammattilaisten voimavaroista.


Muutoksen edessä tarvitaan kuitenkin ennen kaikkea yhteistyötä. Kukaan meistä ei muuta maailmaa yksin, vaan parempi sote-arki syntyy yhdessä tekemällä, kohtaaminen kohtaamiselta.  

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille kumppaneillemme ja sote-alan asiantuntijoille!