Sote-arjen uudistaja

Luottamus tulevaan synnyttää rohkeutta muuttaa maailmaa. Me Sofitalla teemme määrätietoista työtä paremman sote-arjen puolesta. Osaavat ammattilaisemme tukevat kumppaneitamme pienissä ja suurissa kysymyksissä. Yhdessä ja yksissä tuumin, sillä onnistuminen on yhteispeliä.

Ota meihin yhteyttä

Elämänlaadun parantaja

Vuonna 2018 perustettu Sofita on 100% suomalainen, perheomisteinen yritys. Taustallamme on kokeneiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten halu uudistaa alalle vakiintuneita toimintamalleja yhteistyössä eri palveluntuottajien kanssa.

Tärkein tehtävämme on varmistaa, että hyvinvointialueet eri puolella Suomea voivat tarjota asiakkailleen riittävää ja oikea-aikaista tukea – jotta ihmiset voisivat päivä päivältä paremmin.

Muutoksen tekijä

Me sofitalaiset uskomme, että käynnissä oleva yhteiskunnan murros modernisoi psykologi- ja sosiaalityön kentän ja lisää sen vetovoimaisuutta. 

Me näemme työntekijämme huippuluokan erityisasiantuntijoina, jotka muuttavat alaa sisältäpäin.

Me haluamme varmistaa riittävän ja oikea-aikaisen tuen saannin koko Suomessa ja nostaa psykologi- ja sosiaalityön ammattilaiset ja heidän työnsä arvostuksen niiden ansaitsemalle tasolle.

Me teemme tärkeää työtämme yhdessä. Siinä rohkeinta on olla ihmisen puolella.

Rekrytointi