1.6.2022 | Artikkelit

Sofitan hallinnon tiimin esittely - Kata

Olen Kata Vertio, sosiaalityöntekijä, sosiaalipoliitikko ja aiemmalta työminältäni myös suomen kielen asiantuntija. Olen aloittanut Sofitalla aluepäällikkönä tammikuussa -22, vastuualueinani Varsinais-Suomi, Satakunta ja Etelä-, Keski- ja Pohjanmaa. Fyysisesti istun pääasiassa Myyrmäessä Vantaan toimistollamme. Sofitalle tieni toi muutaman mutkan kautta: tein pari vuotta sitten muutaman kuntatyökeikan sofitalaisena ja kun sitten loppusyksystä 2021 hain uusia työmahdollisuuksia, olivat tähdet juuri kohdillaan ja Sofitan hallinnossakin haku päällä. Niinpä tiemme kohtasivat jälleen!

Parasta Sofitalla on mielestäni joustavuus ja pienen yrityksen ketteryys tarttua erilaisiin mahdollisuuksiin – onpa kyse sitten mistä tahansa työtehtävistä. Asioita pääsee aidosti tekemään parhaaksi katsomallaan tavalla! Eikä tietenkään sovi unohtaa ihan mahtavia työkavereita ja yhteistyökumppaneita: hallinnon tiimiä, Sofitan kautta kunnissa työskenteleviä sosiaalialan ammattilaisia ja kuntien sosiaalipalveluista päättäviä.

Ennen Sofitan hallinnon tehtäviä ja kuntatyökeikkoja olen toiminut sosiaalityöntekijänä pääasiassa lastensuojelussa ja lapsiperheiden sosiaalityössä, mutta lyhyesti myös aikuissosiaalityössä ja vuoden verran perheneuvolassa. Kaikki paikat ovat tuntuneet siinä hetkessä oikeilta ja vieneet minua ammatillisesti eteenpäin. Sosiaalialalla minua kiehtovatkin ne loputtomat mahdollisuudet, mihin omaa osaamistaan ja tekemistään voi kehittää muiden ihmisten avuksi.