8.12.2023 | Webinaarit

Sofitan webinaarikevät 2024

Sofitan suositut webinaarit jatkuvat tuttuun tapaan keväällä 2024!

 

Aika: Tiistaina 30.1.2024 klo 13 - 14.30

Paikka: live-striimaus

Puhuja: psykologi Olli Airola

Tekoälyn uusi aikakausi: Visioita ja välineitä sote-ammattilaisille 


Olli Airola tarjoaa kattavan yleiskatsauksen tekoälyn mahdollisuuksista ja käytännön esimerkkejä, jotka valaisevat tekoälyn soveltuvuutta eri sote-alan toiminnoissa. Airolan puheenvuoro keskittyy tekoälyn potentiaaliin parantaa palveluita, ja tarjoaa vinkkejä tunnistamaan ne tilanteet, joissa tekoäly voi tuoda suurimman hyödyn. Lisäksi puheenvuorossa käydään läpi, miten tietosuojaa ja eettisiä käytäntöjä noudatetaan tekoälyn käytössä. Lopuksi luodaan katsaus myös tulevaisuuden tekoälynäkymiin.

Olli Airola on psykologi, joka on laajentanut osaamistaan teknologian alueelle koodarikoulutuksen ja data/AI-konsultoinnin kautta. Airola on kerännyt kokemusta tekoälyn käyttämisestä monenlaisissa tilanteissa ja hänen intohimonaan on löytää uusia, luovia keinoja hyödyntää tekoälyä ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä. Hän tuottaa myös sisältöä tekoälystä, tarjoten käytännön sovellusmahdollisuuksia.
 
Webinaari on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/webinaari_tekoaly

 

Aika: torstaina 21.3.2024 klo 13 - 14.30

Paikka: live-striimaus

Puhujat: TikTok-sossuina toimivat väitöskirjatutkija, YTM, laillistettu sosiaalityöntekijä, Sosionomi (AMK) Maija Haapala ja KM, laillistettu sosiaalityöntekijä Camilla Jokela

Somesta hyötyä sote-asiantuntijoiden työarkeen

Sofitan webinaarikevään toisessa koulutuswebinaarissa aiheena on sosiaalinen media ja sen tuomat hyödyt sote-alan ammattilaisille. Maija Haapala ja Camilla Jokela ovat TikTok:ista tutut TikTok-sossut, joiden tehtävänä on vähentää lastensuojelun ennakkoluuloja ja stigmaa sekä lisätä tietoisuutta lastensuojelusta ja lasten oikeuksista samaistuttavilla ja ymmärrettävillä TikTok-videoillaan. Puheenvuorossaan TikTok-sossut kertovat vaikuttamistyön merkityksellisyydestä, käsittelevät erilaisia tapoja vaikuttaa sekä pohtivat siihen liittyviä onnistumisia ja haasteita.
 
Maija Haapala on väitöskirjatutkija ja koulutukseltaan laillistettu sosiaalityöntekijä, jolla on työkokemusta pääasiassa lastensuojelun avohuollosta 10 vuotta. Tällä hetkellä Maija työskentelee erityisasiantuntijana Pesäpuu ry:n Hatkassa-hankkeessa. Camilla Jokela on koulutukseltaan KM ja laillistettu sosiaalityöntekijä, jolla on työkokemusta lastensuojelun avohuollosta, sosiaali- ja kriisipäivystyksestä sekä yksintulleiden turvapaikanhakijoiden kotouttamisesta ja edustamisesta. Tällä hetkellä Camilla työskentelee sosiaalityöntekijänä hyvinvoinvointialueen sosiaalipäivystyksessä.
 
TikTok-sossut on palkittu Tiedon julkistamisen valtionpalkinnolla vuonna 2023, Lastensuojelun viestinnällinen teko - palkinnolla vuonna 2021 ja he toimivat Perhehoitoliiton "Ajoissa kotiin" - kampanjan suojelijoina vuonna 2023. 


Webinaari on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/webinaari_somesta_hyotya