21.6.2022 | Artikkelit

Sofitan hallinnon tiimin esittely - Rebecca

Olen Rebecca Svahn, sosiaalityöntekijä VTM ja Sofitalla eteläisen Suomen ja Pirkanmaan aluepäällikkö. Sofitan hallinnossa olen työskennellyt yli puolitoista vuotta ensin palvelupäällikkönä vastaten kuntayhteistyöstä, sitten aluepäällikkönä työtehtävieni monipuolistuen myös yhteistyöhön työntekijöiden kanssa. Ennen hallinnon tiimiin siirtymistä olen tehnyt Sofitalla sijaisuuksia lastensuojelun avohuollossa. Sosiaalityöntekijäkokemukseni on eri tehtävistä lastensuojelusta, terveyssosiaalityöstä sekä hankemaailmasta. Sosiaalityössä minua kiinnostaa rakenteellinen sosiaalityö niin palvelusuunnittelussa kuin sosiaalityöntekijöiden työmarkkinoillakin sekä palveluiden painottuminen ennaltaehkäisyyn.

Vaikutan Sofitalla Helsingistä käsin, mutta sosiaalityön opintoni olen tehnyt Turun yliopistossa. Vapaa-aikaani vietän lähiluonnosta ja vastaparina kaupunkikulttuurista nauttien.

Sofitalla parhaita asioita ovat aidot mahdollisuudet kehittää omaa työtäni sekä laajemmin tarkastella sosiaalipalveluita ja pyrkiä tuomaan uusia tapoja tehdä sosiaalityötä. Sofita pyrkii olemaan edelläkävijä, ja siinä minä haluan olla mukana! Nautin myös siitä, että saan tehdä työni joustavasti ja pienessä tiimissämme aina tuemme toisiamme! Olen myös päässyt tutustumaan laajasti lukuisiin upeisiin sosiaalityöntekijöihin, mikä on ollut todella rikastavaa.