14.6.2022 | Artikkelit

Sofitan hallinnon tiimin esittely - Noora

Liityin Sofitan hallinnon upeaan tiimiin syksyllä 2021 aloittaen työt pohjoisen Suomen aluepäällikkönä. Olen koulutuksiltani sosiaalityöntekijä (YTM) ja sosionomi (AMK). Olen työskennellyt eri sosiaalityön sektoreilla julkis- ja yksityispuolella noin kymmenen vuoden ajan. Asun Keski-Suomessa ja vapaa-aikaani vietän luon-nossa liikkuen ja avantouiden. Pidän myös ryhmäliikuntatunneista ja lukemisesta.

Vahvuuksiani ovat monipuolinen tausta ja tinkimättömyys. Viimeisen vuoden kunnassa työskentelin aikuis-sosiaalityössä ja pääsin kehittämään etäsosiaalityön työkäytäntöjä. Syksyllä Sofitalta otettiin minuun yh-teyttä ja keskustelimme työelämän kuulumisistani ja uratoiveistani. Sovimme tapaamisen, jolla Sofitan hal-linnon tiimin hyvä yhteishenki välittyi vahvasti. Tuon tapaamisen jälkeen jäin miettimään, että olisi mukava olla osa tuota tiimiä ja päästä kehittämään yhdessä sosiaalityöhön vaihtoehtoisia tapoja työskennellä ja vahvistaa sosiaalityön asiantuntijuutta.

Parasta Sofitalla ovat mahtavat kollegat ja mainio työilmapiiri - eikä huumori lopu tässä porukassa. Jokainen pääsee myös halutessaan vaikuttamaan ja saa varmasti oman äänensä kuuluville. Sofitalla työntekijöistä pidetään aidosti huolta. On hienoa olla osana Sofitan kasvutarinaa.